Влада Москви: у заворушеннях у Бірюльові винні націоналісти

Влада Москви: у заворушеннях у Бірюльові винні націоналісти

15.10.13 08:24 0 868
Масові заворушення в одному з районів російської столиці Москви – Західному Бірюльово були спровоковані не місцевими мешканцями, а націоналістичними силами. Про це заявив заступник мера Москви Олександр Горбенко. За його словами, родичі вбитого місцевого жителя Єгора Щербакова були проти розпалювання національної ворожнечі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У понеділок біля будівлі Держдуми були посилені заходи безпеки – для недопущенням можливих акцій націоналістів у зв’язку з подіями в Бірюльово.

на одній із овочевих баз Москви поліція затримала понад 1200 мігрантів із Центральної Азії та Кавказу. Всі затримання провели у районі Західне Бірюльово – там само, де напередодні тривали заворушення на міжнаціональному ґрунті.

Агресивний протест спричинило убивство в четвер місцевого жителя Єгора Щербакова, в якому, як стверджують бунтівники, винен «виходець із Кавказу». Заворушенням передував «народний сход» з вимогою знайти убивцю місцевого жителя. Після цього радикальна частина протестувальників розпочала насильницькі дії.

У результаті заворушень постраждали 23 людини, у тому числі вісім поліцейських.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: за ...
Наступна новина: Добкін хоче, що "Дніпро ...

КОМЕНТАРІ