На Тернопіллі малозахищені верстви населення повинні постійно відчувати підтримку влади – В. Хоптян

На Тернопіллі малозахищені верстви населення повинні постійно відчувати підтримку влади – В. Хоптян

15.10.13 09:06 0 957
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян виступає за всебічну підтримку малозахищених верств населення, пенсіонерів, інвалідів та ветеранів. На розширеній апаратній нараді, з метою реалізації в регіонах соціальної ініціативи Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення та вчасного надання їм підтримки, керівник області доручив під час проведення в районах ярмарків не забувати про найбільш нужденних. Валентин Хоптян наказав кожного разу під час проведення ярмарків забезпечувати продуктовими наборами малозахищені верстви населення: пенсіонерів, інвалідів та ветеранів.

«Малозахищені верстви населення повинні постійно відчувати підтримку влади. Соціальний захист має бути пріоритетом для нас» – заявив голова Тернопільської ОДА.

Директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Андрій Хома пообіцяв, що продуктові набори отримають всі найбільш нужденні мешканці області. Також Андрій Хома повідомив, аби забезпечити населення області дешевими продуктами харчування, особливо овочами, до кінця року відбудеться ще 3-4 ярмарки.

«Ярмарок «Тернопільська осінь 2013», який відбувся у Тернополі 12 жовтня, мав велику популярність. Ярмарки в області відбуваються за ініціативи голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна. На Майдані Мистецтв, перехресті вулиць Дружби-Миру, вул. Л. Українки та на території Галицького ринку підприємства агропромислового комплексу запропонували широкий асортимент продукції за цінами виробника. Продукти на ярмарку коштували на 15-20% дешевше, аніж в магазинах. Картоплю продавали дешевшою на 30%. Тож, ця практика буде продовжена – ми проведемо ярмарок ще 26 жовтня, потім 9 листопада. І якщо сприятиме погода ми проведемо ще 1-2 ярмарки до кінця року» - заявив Андрій Хома.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: На Волині збудували 7,5 км ...

КОМЕНТАРІ