На Тернопіллі у Заліщиках громадськість спільно з правоохоронцями реалізують програму "Безпечного міста"

На Тернопіллі у Заліщиках громадськість спільно з правоохоронцями реалізують програму "Безпечного міста"

15.10.13 08:38 0 832
Днями начальник обласної міліції Віктор Сак у приміщенні Заліщицької райдержадміністрації поспілкувався із представниками громадськості та місцевої влади. Заліщани пропонували керівнику, як можна поліпшити роботу місцевих міліціонерів, запровадити нові форми у роботі.

Відновити реєстраційно-екзаменаційний підрозділ у селищі Товсте – пропозиція, з якою прийшли жителі селища до очільника обласної міліції. Місцева влада готова виділити для відновлення цього підрозділу приміщення, оргтехніку та інше. Можна зрозуміти людей - власникам транспортних засобів раніше було набагато зручніше отримати послуги, а тепер доводиться долати багатокілометрові відстані.

З метою реалізації програми «Безпечне місто» у райцентрі депутати місцевої міської ради виділили 78 тисяч гривень. Ці кошти освоять для встановлення відеокамер у найлюдніших місцях райцентру, моніторів у черговій частині райвідділу та на автошляхах. Окрім цього, місцеві жителі хочуть бачити у вечірній час на вулицях Заліщиків патрульних. Допоможуть забезпечити охорону громадського порядку у місті й комплексні відпрацювання району підрозділами обласної міліції.

До Віктора Сака під час виїзного прийому звернувся представник місцевої ветеранської організації, який повів мову про проблеми медичного забезпечення колишніх правоохоронців.

Голова селища Товсте та житель ще одного віддаленого населеного пункту повели мову про проблему плинності кадрів серед місцевих дільничних. Люди пропонували відкрити додаткові опорні пункти, вирішити проблему із забезпеченням працівників цих підрозділів житлом та інше.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ