Леонід Кучма привітав Луганський міліцейський «Патруль» з перемогою у Міжнародному конкурсі

Леонід Кучма привітав Луганський міліцейський «Патруль» з перемогою у Міжнародному конкурсі

15.10.13 08:00 0 783
З 9 по 12 жовтня в Бучі Київської області в кіноконцертному залі «Акваріус» проходив Міжнародний телевізійний пісенний фестиваль творчої молоді і студентів «Доля». Засновником конкурсу є Благодійна організація Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна». Фестиваль заснований ще в 1992 році в Чернівцях народним артистом України Мар'яном Гаденко.

Саме на цьому фестивалі отримали крила зльоту на пісенний Олімп української естради нині народні і заслужені артисти України Ані Лорак, Наталя Бучинська, Оксана Пекун та інші.

Оцінювали професіоналізм конкурсантів заслужені і народні артисти України, Росії, Болгарії та Ізраїлю.

Володарем ГРАН-ПРІ фестивалю став ансамбль пісні і танцю ГУМВС України у Луганській області «Патруль», вокалісти якого отримали Кубок, а також диплом і грант у розмірі 5 тисяч гривень. Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко також привітав переможців. Від його імені молодим талантам були вручені дипломи.

Серед переможців конкурсу лауреатом 2 премії стала Наталія Ахмад, а дипломантами фестивалю - Акопян Таміла і Тищенко Дмитро - Київ (Національна Академія внутрішніх справ).

Леонід Кучма нагородив переможців конкурсу та побажав творчих перемог.

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: завтра стартує ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ