П'ятикласниця Марічка:

П'ятикласниця Марічка: "Міліціонери, гордо несіть естафету мужності, мудрості і спокою у завтрашній день"

15.10.13 08:35 0 899
«Лист міліціонеру» написала Марічка – учениця 5 класу однієї з загальноосвітніх шкіл Тернопільської області. Марічка досить творчо підійшла до своєї роботи. У своєму листі дівчинка написала, що дуже захоплюється професією міліціонера та дякує за зустрічі в школі. Текст листа наводимо нижче:

«Ви – мужні герої мирних подвигів, готові життя своє віддати, охороняючи солодкий сон немовляти і ніжної щасливої матусі, оберігаючи спокійний нічний відпочинок напружених працівників рідного краю.

Скільки труднощів випадає на долю людей у синіх фуражах! У ваші ряди приходять звичайні юнаки – і часто стають героями. Їм доводиться, ризикуючи життям, гонитися за злочинцями, затримувати тих, хто здійснює ганебні вчинки, хто порушує порядок і не дотримується законів.

Шановний міліціонере, про вашу пильність, відвагу і військову майстерність створено багато художніх фільмів. А ще я з великим нетерпінням чекаю завжди на зустрічі з працівниками правоохоронних органів, які часто приходять у нашу школу. Тоді ми, учні, можемо дізнатися багато цікавої інформації, розпитати про те, що хвилює, викликає інтерес. Такі відверті діалоги допомагають школярам не схибити з правильного шляху, зрозуміти руйнівний вплив на здоров’я шкідливих звичок.

Вірю: міліція майбутнього нашою гордістю і славою, прикладами свого життя виховуватиме нові і нові покоління професіоналів у погонах. Товариші міліціонери, гордо несіть естафету мужності, мудрості і спокою у завтрашній день, у майбуття».

В Україні підбивають підсумки широкомасштабної просвітницької акції для дітей «Лист міліціонеру». Метою заходу було налагодження партнерських і довірливих відносин працівників міліції з підростаючим поколінням, встановлення зворотного зв'язку з молодими людьми, популяризація серед дітей міліцейської праці.

Акція чи не вперше проводилася в такому широкому форматі і мала виключно просвітницьку спрямованість. За умовами акції всі діти загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл та ліцеїв - учні 3-5 класів, мали написати свої листи міліціонеру. Головною умовою було те, щоб творчий лист виражав власні погляди і роздуми самої дитини.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: Великобританія допоможе ...

КОМЕНТАРІ