Львівський кластер ІТ-ВРО розширює кордони співпраці

Львівський кластер ІТ-ВРО розширює кордони співпраці

15.10.13 11:58 0 971
Львівський кластер ІТ-ВРО підписав Договір про співпрацю зі Східним Кластером ІКТ з Любліна та Кластером бізнес-послуг, Катовіце. Договір був підписаний в рамках візиту Львівського кластеру до Любліна.

Предметом договору є намір налагоджувати співпрацю між кластерами в реалізації спільних проектів у сфері освіти, маркетингу, інновацій, досліджень, підтримки бізнесу, міжнародних проектів, розвитку кластеризації та партнерської мережі в обох країнах.

Також цим Договором Кластери розділили межі обов’язків щодо майбутніх спільних проектів. Так, Львівський кластер ІТ-ВРО та Східний Кластер ІКТ взяли на себе завдання сприяти підтримці проектів для поліпшення процесу перетину кордону співробітниками українських компаній, що працюють з клієнтами у Польщі, підтримувати у розміщення компаній Кластеру у Польщі та навпаки, а також створювати спільні освітні ініціативи.

— У Львові працює понад 10 тис. фахівців в сфері ІТ. Велика частина працівників регулярно їздять за кордон та працюють з європейськими замовниками. Тому налагодження зв’язків з польськими колегами додає додаткові можливості для отримання віз та швидшого перетину кордону для працівників компаній кластеру, а також розширює можливості для реалізації спільних проектів. — Степан Веселовський, виконавчий директор Кластеру ІТ-ВРО

Довідка

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Східної Кластер ІКТ, Люблін – організація-об’єднання академічних установ і компаній, що працюють у сфері малого та середнього бізнесу в регіоні для отримання конкурентних переваг і розвитку інноваційного бізнесу.

Кластер BPO, Катовіце – об’єднання підприємців, що працюють в сфері послуг, в тому числі: компанії, що працюють в сфері бухгалтерії та бухгалтерського обліку, фірми з консультацій в податкових питаннях, компанії з підбору персоналу, підприємства ІТ сфери, а також університети, організації підтримки бізнесу та науково-дослідних установ.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у Малайзії заборонив ...
Наступна новина: Після заворушень у Москві ...

КОМЕНТАРІ