PZU Україна долучилися до Кластерної програми лояльності IT-BPO Club

PZU Україна долучилися до Кластерної програми лояльності IT-BPO Club

15.10.13 12:58 0 1168
Кластер ІТ-ВРО та страхова компанія PZU Україна підписали договір про партнерство.

Відтак, працівники компаній Кластеру ІТ-ВРО мають можливість отримати 10-15% знижку на такі види послуг страхування як: страхування подорожуючих за кордон та в Україні, страхування наземного транспорту КАСКО, страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів, добровільне страхування майна та від нещасних випадків, а також страхування цивільної відповідальності власників зброї та собак.

— Ми маємо нового партнера. Страховий партнер PZU Україна спільно з нами працюватиме над створенням комфортних умов в місті для працівників компаній Кластеру. Ми й надалі розширюватимемо перелік компаній, що готові надавати знижки працівникам ІТ індустрії у Львові. — Степан Веселовський, виконавчий директор Кластеру ІТ-ВРО

Знижку можна отримати у відділені компанії PZU Україна за адресою: просп. Шевченка, 11/6. Скористатися знижкою можуть усі власники картки лояльності «ІТ-ВРО Club». Довідка

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Страхова компанія PZU Україна входить до десятки кращих страхових компаній України. PZU пропонує понад 75 страхових продуктів для особистого захисту, захисту родини та майна. За час своєї діяльності з 2005 року українські компанії PZU сплатили своїм клієнтам понад 850 млн. гривень компенсацій за збитками.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 25.10 у м. Харків – ІІ ...
Наступна новина: Тернопілля: у Чорткові ...

КОМЕНТАРІ