На Прикарпатті 95 відс. відшкодованого ПДВ повертається платникам з іноземними інвестиціями

На Прикарпатті 95 відс. відшкодованого ПДВ повертається платникам з іноземними інвестиціями

15.10.13 11:36 0 919
По області основна сума відшкодованого грошовими коштами податку на додану вартість припадає на платників з іноземними інвестиціями, які здійснюють експорт готової продукції власного виробництва.
Так, з початку року 37 платникам Івано-Франківщини з іноземним капіталом повернуто 1 830,1 млн.грн. заявленого до відшкодування ПДВ, що становить 94,5 відс. відшкодованих сум цього податку.
За процедурою автоматичного бюджетного відшкодування 6 платникам із іноземними інвестиціями, повернуто 604,2 млн.грн. заявленого до відшкодування ПДВ.
Нагадаємо, нещодавно відбулася зустріч Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка з інвесторами Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. В рамках зустрічі обговорено основні питання сприятливого бізнес-клімату для залучення інвестицій, розвитку малого і середнього підприємництва, спрощення митних процедур для безперешкодного та комфортного перетину кордону товарів і громадян.
Залучення інвестицій, як зовнішніх, так і внутрішніх, сприяє розвитку підприємств області - це насамперед будівництво різних інфраструктурних проектів, модернізація виробництва, створення нових робочих місць.

Прес-служба ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ