ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області: Міндоходівці роз’яснюють питання єдиного соціального внеску

ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області: Міндоходівці роз’яснюють питання єдиного соціального внеску

15.10.13 16:38 0 754
Як відомо, з 1 жовтня 2013 року Міністерство доходів і зборів України розпочало процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Відтепер Міндоходів приймає та обробляє звіти про суми нарахованого ЄСВ.
З метою забезпечення належних умов при переході на роботу «по-новому», органами доходів і зборів Прикарпаття активно проводиться відповідна роз’яснювальна робота. Платники податків мали можливість поспілкуватись з міндоходівцями в режимі он-лайн під час нещодавніх веб – конференцій на порталах «Бліц-інфо» та «Бріз». Крім того, Головним управлінням Міндоходів в Івано-Франківській області 15 жовтня 2013 року проводиться кущовий семінар для платників податків м.Івано-Франківська, Богородчанського, Галицького та Тисменицького районів та 16 жовтня 2013 року телефонна «гаряча лінія».
Інформація про інші заходи роз’яснювального характеру, які проводяться органами доходів і зборів області, розміщена на офіційному веб – порталі територіальних органів Міндоходів області в розділі «Анонси подій».


Прес-служба ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Міндоходів ...
Наступна новина: Буковина: Подання звітності ...

КОМЕНТАРІ