Волинь: рятувальники завітали до учнів екологічного ліцею в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Волинь: рятувальники завітали до учнів екологічного ліцею в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

15.10.13 13:09 0 807
12 жовтня рятувальники Управління ДСНС України у Волинській області завітали у ліцей-інтернат обласної ради в рамках проведення Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Перед дітьми виступили начальник оперативного-координаційного центру полковник служби цивільного захисту Віктор Милостивий та начальник сектору зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю УДСНС області підполковник служби цивільного захисту Володимир Нестеров. Рятувальники розповіли ліцеїстам про причини пожеж і надзвичайних подій в області цього року, за допомоги навчальних презентацій нагадали основні правила поведінки для запобігання біді та порядок дій під час різного роду надзвичайних ситуацій.

За активну участь у волонтерському русі щодо пропаганди правил безпеки життєдіяльності серед учнівської молоді в рамках міжнародного проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку» грамотою та подарунком від управління ДСНС в області та обласного Добровільного товариства рятувальники нагородили ученицю 10-Б класу цього навчального закладу Наталію Войтович, а також закликали усіх інших ліцеїстів активно долучатись до лав юних волонтерів-рятувальників для навчання своїх однолітків правилам безпеки за принципом «рівний-рівному».

Під час заходу працівники ДСНС продемонстрували учням можливості пожежної техніки та спеціального обладнання, яке знаходиться на озброєнні рятувальних підрозділів.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: подяка!
Наступна новина: 19 жовтня у Львові стартує ...

КОМЕНТАРІ