На Хмельниччині відбулось освячення новозбудованої пожежно-рятувальної частини

На Хмельниччині відбулось освячення новозбудованої пожежно-рятувальної частини

15.10.13 13:21 0 925
Із нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня відбулося святкове Богослужіння та освячення новозбудованої 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини, яка була урочисто відкрита 10 вересня в мікрорайоні Озерна міста Хмельницького. Настоятель храму Пресвятої Богородиці Неопалимої Купини протоієрей Георгій відслужив молебень за здоров’я всіх працівників пожежно-рятувальних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій Хмельниччини.

На завершення Богослужіння, святий отець окропив свяченою водою рятувальників, приміщення частини, пожежно-рятувальну техніку, яка дає можливість більш якісно та своєчасно виконувати службові обов’язки рятувальникам. Відкриття нового підрозділу дає змогу отримати своєчасну допомогу 60-ти тисячам городян, які проживають у мікрорайонах Виставка, Озерна та Лезневе.

Символічно, що освячення відбулось саме у день Покрови Пресвятої Богородиці, яку здавна вважають своєю заступницею і покровителькою козаки. Як і вони, рятувальники Хмельниччини впевнені, що свята Покрова охоронятиме людей від пожеж та стихійних лих, а ікона Пресвятої Богородиці Неопалимої Купини з давніх-давен вважалася оберегом пожежних-рятувальників.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Ужгородщині міліція ...
Наступна новина: Держфінінспекція в ...

КОМЕНТАРІ