У Чернігові готуються до фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Поклик серця»

У Чернігові готуються до фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Поклик серця»

15.10.13 12:47 0 1015
В Чернігівській міській раді під головуванням заступника міського голови – керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Четвертого міського фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Поклик серця», присвяченого 69-річниці визволення України від фашистських загарбників.

За словами Станіслава Віхрова, фестиваль проводиться з метою пропаганди творів громадянського і національно-патріотичного звучання, творів, які оспівують славетні подвиги українського народу, виховання у підростаючого покоління патріотичної свідомості, любові до рідного краю, його історичного минулого, а також популяризації серед юнацтва та молоді кращих зразків музично-пісенної творчості.

На засіданні представники відділів та управлінь міської ради, які входять до складу оргкомітету, обговорили стан підготовки до фестивалю-конкурсу та внесли свої пропозиції. Представники оргкомітету вирішили, що гала-концерт відбудеться у Міському Палаці культури 25 жовтня о 16 годині.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ