На Тернопіллі міліція та церква разом взялися за перевиховання підлітків

На Тернопіллі міліція та церква разом взялися за перевиховання підлітків

15.10.13 12:36 0 925
Звернутися до духовності, задуматися над тим, яким бути, як далі будувати життя – до цього спонукають міліціонери підлітків, які з тих чи інших причин потрапили у поле зору правоохоронних органів. Адже віра – це та сила, яка може позитивно впливати на погляди та світобачення людини, додати віри у власні можливості, вказати вірні орієнтири.

Співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей Чортківського райвідділу міліції спільно з кримінально-виконавчою інспекцією району пішли разом зі своїми підопічними до Божого храму. Школярі, що перебувають на обліку в органах внутрішніх справ, разом із міліціонерами відвідали церкву Святої Покрови. Там молодь мала можливість поспілкуватися зі священиком, поставити духівнику запитання, що їх турбують, поділитися власними роздумами.

- Наше першочергове завдання – забрати дітей з вулиці, мінімізувати негативний вплив оточення на молоду ще несформовану особистість, - каже начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Чортківського райвідділу міліції Ігор Слободян. - Натомість намагаємося запропонувати підліткам, які перебувають в нас на обліку, цікаве, корисне та повчальне дозвілля. Подібний захід ми організували вперше і маємо надію, що він позитивно вплине на юних правопорушників, допоможе їм зробити правильний вибір.

Ігор Слободян розповів, що у районному підрозділі ОВС на обліку перебуває 12 неповнолітніх. Деякі з них виховуються в неповних сім’ях, деякі взагалі позбавлені батьківської опіки. Більшість із хлопців потрапили у поле зору міліції за вчинення крадіжок, є й такі, що крали з церков. Тож зустріч повинна спонукати їх задуматися над власними вчинками.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прикарпатські платники ...

КОМЕНТАРІ