Хмельницькі міліціонери затримали зловмисника, який скоїв близько 20 крадіжок із автомобілів

Хмельницькі міліціонери затримали зловмисника, який скоїв близько 20 крадіжок із автомобілів

15.10.13 12:30 0 1044
Правоохоронці направили до суду кримінальне провадження відносно 34-річного подолянина, який вчинив ряд крадіжок із автомобілів жителів обласного центру.

Хоч чоловік уже двічі побував за гратами, та на шлях виправлення не став — залежність від «зеленого змія» знову штовхнула його на скоєння злочинів.

У період з січня по червень поточного року зловмисник здійснив близько двох десятків крадіжок із автомобілів. «Працював» у нічний час. Проникав у автомобілі шляхом пошкодження серцевини замка, а якщо щось йшло не так — просто вибивав вікна. Із автівок забирав все, що потрапляло до рук: акумуляторні батареї, автомагнітоли, покришки, документи, а в одній із машин чоловік поцупив навіть жіночі речі — сумочку з косметикою та чобітки. Збував крадене за символічну суму на ринках міста. Як сам каже, щоб вистачило на чарку і до чарки. Затримали горе-крадія «на гарячому» під час намагання проникнути в черговий автомобіль.

Чоловік обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як зазначив Василь Птащук, начальник Хмельницького міськвідділу внутрішніх справ, при призначенні покарання обставиною, яка обтяжує покарання підозрюваного відповідно до статті 67 Кримінального кодексу України може виступити те, що затриманий чинив злочини в стані алкогольного сп’яніння. Також очільник міської міліції вкотре звернувся до громадян із проханням обачніше та відповідальніше ставитися до свого майна, використовувати надійні засоби сигналізації та не залишати автомобілі будь-де, а користуватися автостоянками.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Берлусконі боїться, що ...
Наступна новина: У Сирії в руках бойовиків ...

КОМЕНТАРІ