На Ужгородщині міліція розшукала водія-втікача, що збив велосипедиста

На Ужгородщині міліція розшукала водія-втікача, що збив велосипедиста

15.10.13 13:21 0 820
«Вислів: приходьте наступного тижня, інспектор у відпустці, чув ледь не кожен з нас. Але в міліції такого не почуєш», - каже начальник сектору дільничних інспекторів Ужгородського райвідділу міліції майор Василь Вурста.

Проблеми людей зачекати не можуть, тож прямий обов’язок дільничного негайно реагувати на повідомлення громадян. Як от у недавній кримінальній історії.

У чергову частину Ужгородського районного відділу міліції поступило повідомлення, що сталася біда. Невідомий автомобіль здійснив наїзд на велосипедиста та зник з місця пригоди. Саме дільничний інспектор цього населеного пункту знаходився у відпустці. Але на допомогу прибув його колега, старший дільничний інспектор міліції капітан Юрій Буц, котрий і встановив особу правопорушника. Водія-втікача притягнуто до передбаченої законом відповідальності.

«В нашому колективі дільничних інспекторів досвідченіші надають допомогу молоді в карбуванню навичок та професіоналізму, завжди підкажуть та допоможуть молодим колегам і словом, і ділом, - запевняє Василь Вурста.

Катерина Рокітянська

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ