Рівненське відділення №25 ПриватБанку відновило свою роботу в новому сучасному форматі

Рівненське відділення №25 ПриватБанку відновило свою роботу в новому сучасному форматі

15.10.13 13:19 0 1151
Після ремонту та переобладнання відновило свою роботу Рівненське відділення №25 Північно-Західного Регіонального Управління за адресою: м. Рівне, вул. Гагаріна , буд. 39, що біля Тогового центру “ЧАЙКА”. Просторе приміщення оформлене у сучасному дизайні за останнім словом техніки - у форматі відкритої архітектури без кабінетної системи з видокремленою зоною самообслуговування.

“Унікальність цього відділення в тому, що тепер клієнти можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку стали універсальними фахівцями, готовими оформити будь-яку банківську послугу чи проконсультувати, - говорить Микола Оксенчук, керуючий Рівненським відділенням №25 ПриватБанку. - Такий підхід суттєво економить час і виключає виснажливе очікування в чергах, що дуже довподоби нашим клієнтам”.

У відділенні ПриватБанку можна оформити безкоштовно універсальну, пенсійну карту та карту для виплат лише за 15 хвилин. Крім того клієнти можуть оформити послугу «Регулярні платежі», яка дозволяє клієнтам здійснювати будь-які платежі на регулярній основі у зручний для них час (оплата комунальних послуг, поповнення мобільного телефону, погашення кредитів інших банків ті інші). Клієнти ПриватБанку можуть отримувати пенсію та зарплату без черг і затримок у будь-який зручний час у всіх відділеннях і банкоматах ПриватБанку, а також у банкоматах інших банків України без додаткових комісій. Окрім стандартних банківських послуг ПриватБанк пропонує продаж палива та квитків на будь-який транспорт. Квитки можна купувати як заздалегідь, так і в день відправлення.


Також на відділенні можуть отримати всі види банківських послуг юридичні особами та приватні підприємці. Обслуговування корпоративних клієнтів та підприємців здійснюється в режимі 24/7/365. Введена в дію нова послуга для юридичних осіб - “Гарантований платіж”, яка передбачає фінансування бізнесу під 4% річних.

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено 205 терміналів самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 62 банківських відділення.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом двох діб на ...
Наступна новина: У Львівській області жінка ...

КОМЕНТАРІ