ДПІ у м. Чернівцях: Податкову родину поповнив єдиний внесок

ДПІ у м. Чернівцях: Податкову родину поповнив єдиний внесок

15.10.13 14:23 0 1071
З 1 жовтня 2013 року Державна податкова інспекція у м. Чернівцях є адміністратором єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Наразі близько трьох тисяч чернівецьких платників вже відзвітували про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до органу Міндоходів.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що звіт за вересень 2013 року необхідно подати до органу доходів і зборів за місцем взяття їх на облік, як платників єдиного внеску до 21 жовтня 2013 року включно.

Звертаємо Вашу увагу, що для зручності платників Центр обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях працює у будні дні з 9 до 20 год, а також в суботу - з 9 до 16 год.

З метою подання платниками звітності з єдиного внеску в електронному вигляді Міністерством доходів і зборів України розроблено електронні формати (архів форматів) документів звітності з ЄСВ.

При поданні звітності в електронному вигляді потрібно користуватися цифровим підписом. Акредитований центр сертифікації ключів надає платникам податків безоплатні послуги електронного цифрового підпису за адресою: 58013, м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 200-А, перший поверх, каб. 110, тел.: (0372) 51-43-79.

Суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України, які розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри» за адресою: http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/111543.html. Крім того, з ними можна ознайомитись у Центрі обслуговування платників податків та у відділеннях банків.

Шановні платники, не зволікайте, не залишайте подачу звіту та сплату на останній день!



Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ