На Тернопільщині за недотримання митних правил порушено 122 справи

На Тернопільщині за недотримання митних правил порушено 122 справи

15.10.13 21:24 0 877
Не допустити фактів незаконного перебування на території області транспортних засобів та виявити порушення їх власниками митних правил – такою була мета заходів, проведених працівниками Тернопільської митниці Міндоходів спільно з працівниками обласної Державтоінспекції.
На підставі плану про взаємодію на період 2013 року спільно з працівниками ВДАІ УМВСУ у Тернопільській області з початку року проведено 13 спільних заходів, направлених на виявлення фактів користування або розпорядження транспортними засобами, які ввезені на митну територію України у митних режимах «транзит» або «тимчасове ввезення» з порушеннями митного законодавства.
Як зазначив начальник Тернопільської митниці Міндоходів Микола Харкавий, контроль за незаконними спробами ухилення від сплати податків та зборів під час ввезення на митну територію України транспортних засобів постійно здійснюватимуть працівники митниці.
Загалом з початку року Тернопільською митницею спільно з правоохоронними органами проведено 19 спільних заходів, за результатами яких митницею порушено 122 справи про недотримання митних правил.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернівецькій митниці ...
Наступна новина: Буковина: Звітність з ...

КОМЕНТАРІ