Тернопільщина: Історію та сьогодення Головного управління Міндоходів області показали школярам

Тернопільщина: Історію та сьогодення Головного управління Міндоходів області показали школярам

15.10.13 18:26 0 927
До Головного управління Міндоходів у Тернопільській області з екскурсією завітали школярі. Учні 9 класу Тернопільської української гімназії ім. І.Франка побували в Центрі обслуговування платників податків, Галереї малюнків учасників конкурсу «Податки очима дітей», Музеї податкової служби, а також переглянули фотопланшети та відеосюжети про роботу Головного управління. До речі, саме цим школярам 19 вересня цього року начальник Головного управління Міндоходів Олександр Вітрук та директор Департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА Іван Запорожан презентували підручник з нового спецкурсу «Основи податкових знань», який цього року запровадило Міністерство доходів і зборів України.
«Ми раді вас вітати в нашому управлінні, сподіваємося, що екскурсія буде для вас цікавою, пізнавальною та корисною», – звернулася до школярів перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник. – «Зовсім скоро ви будете обирати собі майбутню професію, хтось з вас, можливо, захоче стати працівником Міністерства доходів і зборів, хтось буде бізнесменом, хтось бухгалтером, ще хтось обере професію іншого напрямку, але для цього вам потрібно добре вчитися, здобувати знання і ставити перед собою цілі. Якщо ви поставите перед собою правильну ціль, ви обов’язково її досягнете. Тож бажаю вам успіхів у навчанні та хороших вчителів, як у школі, так і в житті».
Дітей неймовірно зацікавила та вразила екскурсія по Головному управлінню Міндоходів в області, дехто з них відвідував структуру вперше, тож усе було новим і цікавим.
«Ми дуже вдячні керівництву та працівникам управління за такий відкритий урок, для дітей він був дуже пізнавальним і корисним, вони почерпнули для себе багато нового», – зазначила вчитель економіки Тернопільської української гімназії Лілія Криховець-Хом’як.
Подібні екскурсії у Головному управлінні Міндоходів Тернопілля тривають постійно, під час них із роботою Міндоходів ознайомлюються не лише учні шкіл, а й студенти тернопільських університетів та коледжів.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Продаж ...
Наступна новина: Буковина: Обсяг ...

КОМЕНТАРІ