Херсонські міліціонери вилучили амфетамін на суму 20 тис.гривень

Херсонські міліціонери вилучили амфетамін на суму 20 тис.гривень

16.10.13 13:35 0 741
Саме таку вартість має партія амфетаміну, що не потрапила до херсонської молоді завдяки професійним діям борців з організованою злочинністю.

Опівночі увагу працівників УБОЗ привернув автомобіль “ВАЗ”, що стояв з відчиненими дверима, всередині гучно грала музика. Водій та пасажир поводилися дуже підозріло. В руках вони тримали електронні ваги та поліетиленові пакети з білою порошкоподібною речовиною. Міліціонери побачили, що біля пасажирського сидіння лежали ще кілька пакетів з невідомою речовиною. Правоохоронці попросили чоловіків вийти з машини. Один з них одразу ж почав бігти, але працівники міліції наздогнали його.

Оперативники встановили, що автомобіль чоловіки взяли в оренду. Отримавши письмову заяву-дозвіл власника прокатного підприємства, міліціонери оглянули авто. На пасажирському сидінні вилучили 24 поліетиленові пакети з амфетаміном загальною вагою 50 грамів. На електронних вагах були залишки наркотичної речовини.

- Ми завадили планам зловмисників, які хотіли продати амфетамін у розважальних закладах обласного центру. Також встановлено, що обидва чоловіки безробітні, один з них раніше судимий за грабіж, - зазначив начальник Управління МВС Херсонщини Валерій Літвін.

Наразі встановлюються зв’язки зловмисників та канали завезення амфетаміну в область. Наркотичну речовину вилучено та направлено на дослідження. Порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.309 Кримінального кодексу України “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту”. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Росії опозиціонеру ...

КОМЕНТАРІ