Кубок Чемпіонату з міні-футболу серед працівників ДСБЕЗ МВС України

Кубок Чемпіонату з міні-футболу серед працівників ДСБЕЗ МВС України "Золотий грифон - 2013" завоювали одеські правоохоронці

16.10.13 13:45 0 859
Три дні в Алушті кипіли футбольні пристрасті. Жодна команда не хотіла поступатися і боролася за право змагатися за перемогу у фіналі. Однак у спорті перемагає найсильніший. За підсумками змагань перше місце посіла команда УДСБЕЗ ГУМВС України в Одеській області.

Закриття Чемпіонату «Золотий грифон - 2013» відбулося 13 жовтня п.р. на базі олімпійського навчально-спортивного комплексу «Спартак».

Ці традиційні щорічні змагання проводяться вже вп'яте. За звання кращих цього разу на гостинній кримській землі боролися 8 футбольних міліцейських команд регіональних підрозділів Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України з Одеської, Львівської, Чернівецької, Харківської, Херсонської, Луганської областей, Автономної Республіки Крим та Департаменту ДСБЕЗ МВС України.

Кожен тайм гри був видовищним, правоохоронці змагалися в умінні володіти м'ячем з повною віддачею, стрімкі атаки змінювалися одна за одною, і не залишили нікого з присутніх байдужим. У спортивному змаганні відчувалося суперництво, а ігровий азарт підтримували керівники та вболівальники, які прийшли підтримати своїх колег.

Варто зазначити, що цього разу боротьба за призові місця була особливо видовищною і безкомпромісною. У фіналі за право першості зійшлися футболісти одеської та чернівецької міліції. Обидві команди порадували глядачів прекрасною грою, ефектними атаками і видовищними голами.

У підсумку перше місце виборола команда Одеської області, яка вже була чемпіоном трьох попередніх турнірів. Одеські правоохоронці в черговий раз показали високий клас гри і спортивний професіоналізм.

Друге і третє місця відповідно посіли команди Чернівецької та Харківської областей.

Із заслуженою перемогою призерів Чемпіонату привітав начальник Департаменту ДСБЕЗ МВС України генерал-майор міліції Сергій Міщенко.

- Боротьба за чемпіонський кубок була наполегливою і напруженою, - зазначив Сергій Геннадійович.

За словами Сергія Міщенка, участь у подібних заходах сприяє зростанню професійної майстерності, підтриманню фізичної форми, здоров'я та підвищенню працездатності співробітників Державної служби боротьби з економічною злочинністю.

- Футбол - це, перш за все, командна гра. Разом з тим, колективна робота, згуртованість і відчуття товариського плеча необхідні не тільки на футбольному полі, а й у повсякденній службі, - підсумував генерал-майор міліції Сергій Міщенко.

Варто зазначити, що організатори ігор підготували справжнє свято футболу для гравців і вболівальників, якому посприяла і красива природа кримського півострова, і програма, підготовлена ​​для учасників спортивних змагань. Під час матчів футболістів підтримували і надихали на перемогу відомі спортсмени - кращий футболіст Європи 1986 року і володар «Золотого м'яча» Ігор Бєланов та провідний гравець сімферопольської команди «Таврія» Сергій Назаренко.

Кубки, медалі, дипломи, пам'ятні подарунки, нагороди кращим гравцям, фотографії на пам'ять - все це подарувало учасникам змагань масу приємних та незабутніх вражень.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі сучасні ...
Наступна новина: ПРОТОКОЛ наради-навчання ...

КОМЕНТАРІ