Волинським аграріям з державної казни цьогоріч надійшло 27,7 млн грн

Волинським аграріям з державної казни цьогоріч надійшло 27,7 млн грн

16.10.13 10:26 0 1021
З початку року волинським аграріям на підтримку програм агропромислового розвитку з держбюджету надійшло 27,7 млн грн, а з обласної казни із запланованих 13,5 млн грн на цей рік, людям вже сплатили понад 11 млн грн. Такі цифри озвучили на обласній селекторній нараді голови облдержадміністрації, аналізуючи роботу агропрмислового комплексу краю за січень –вересень.

Як поінформував заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, на повністю профінансовані усі аграрні програми, зокрема: здешевлення вартості штучного осіменіння корів та телиць ОСГ; компенсація за кредитами на закупівлю тракторів, корів та нетелів; дотація за утримання бджіл тощо. «1,4 млн грн виділялось на будівництво тваринницьких ферм», - зауважив він.

Віталій Карпюк також повідомив, що цьогоріч Волинь отримала 13 нових холодильних установок, придбаних за кошти державного бюджету. І зауважив, що наразі в регіоні будується дев’ять доїльних залів, а стільки ж уже працює.

У ході оперативної наради Борис Клімчук неодноразово наголошував на необхідності подання до казначейства платіжних довідок, аби не виникало затримок у фінансуванні.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ