У Волинській області у Журавниках Горохівського району буде нова школа

У Волинській області у Журавниках Горохівського району буде нова школа

16.10.13 09:37 0 809
У селі Журавники Горохівського району буде нова школа. Здати її в експлуатацію заплановано у 2015 році. Про це повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, перебуваючи в цьому населеному пункті.

Частина приміщення майбутньої школи була збудована раніше. Її обстежили відповідні профільні управління, після чого дали згоду на продовження будівництва. Згідно проектної документації, спорудження цього навчального закладу обійдеться бюджетам усіх рівнів у 24 млн грн. Школа розрахована на 176 учнів.

«В Журавниках ми обійшлися без урочистих подій та закладення першого каменя, бо тут є частина приміщення, - каже Борис Клімчук. – Громадою, районною владою та народним депутатом України Сергієм Мартиняком прийнято правильне рішення – збудувати тут нову школу. Я його підтримую. В цьому році будівельники повинні освоїти близько мільйона гривень, які пролобіювали народні депутати від Волині. Наступного року виділимо більшу суму, а в 2015-му її треба закінчити, щоб першого вересня діти сіли за парти».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іран представив нові ...

КОМЕНТАРІ