В Закарпатській області у Хусті працівники внутрішньої безпеки міліції затримали правоохоронця за підозрою в збуті наркотичних засобів

В Закарпатській області у Хусті працівники внутрішньої безпеки міліції затримали правоохоронця за підозрою в збуті наркотичних засобів

16.10.13 10:16 0 992
14 жовтня працівники прокуратури Закарпатської області спільно з працівниками відділу внутрішньої безпеки закарпатської міліції затримали правоохоронця за підозрою в скоєнні злочину.

26-річний старший лейтенант міліції, інспектор дорожньо-патрульної служби УДАІ УМВС, підозрюється в збуті наркотичних засобів на території міста Хуста та Хустського району.

Встановлено, що 14 жовтня близько 19-ї години, в одному з готельно-ресторанних комплексів міста Хуст правоохоронець збув за 600 доларів США 5 грамів порошкоподібної речовини, схожої на наркотик, після чого був затриманий працівниками прокуратури області й оперативниками ВВБ в Закарпатській області ДВБ МВС України.

Прокуратурою Закарпатської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем). Правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Триває досудове розслідування у справі.

- Очищення рядів закарпатської міліції від злочинців у погонах і людей випадкових триватиме й надалі, - каже начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба. - Тільки в цьому році нами звільнено з негативних мотивів уже 16 працівників міліції.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Рівненщині з місцевих ...

КОМЕНТАРІ