В Закарпатській області в Іршавському райвідділі міліції гостювали школярі

В Закарпатській області в Іршавському райвідділі міліції гостювали школярі

16.10.13 09:40 0 886
Нещодавно в гості до працівників Іршавського райвідділу міліції завітали учні Ільницької ЗОШ 1-3 ступенів.

Як каже начальник Іршавського райвідділу підполковник міліції Микола Куриця, головна мета подібних екскурсій – дати можливість зрозуміти і роз′яснити дітям, що міліція не караючий орган, а правозахисний для пересічних громадян.

Юних гостей радо зустрічали начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей майор Василь Волошиновський, оперуповноважені лейтенант міліції Яна Горзов та молодший лейтенант міліції Іван Боднар.

Про історію створення міліції та визначні події з життя райвідділу, про кримінальну відповідальність неповнолітніх розповів, навівши конкретні приклади, майор Волошиновський.

Помічник начальника райвідділу – оперативний черговий майор міліції Дмитро Антол розповів дітям, що чергова частина – це серце кожного підрозділу ОВС. Далі ознайомив їх з роботою камер відеоспостереження, які розміщені на території Іршави, продемонстрував, як з їх допомогою можна здійснювати цілодобовий контроль за криміногенною обстановкою в районному центрі та оперативно реагувати на будь-які правопорушення.

Начальник штабу райвідділу майор міліції Василь Половка розповів про роботу слідчо-оперативних груп, які за повідомленням чергового направляються на місце скоєння правопорушення. Гості побували в службових кабінетах деяких відділів міліції. Після цього завітали до актового залу райвідділу, де міліціонери проводять учбові заняття та наради. У залі їм продемонстрували захисний шолом та бронежилет, який більшість дітей виявили бажання одягнути.

На закінчення екскурсії гості щиро подякували керівництву Іршавського райвідділу за організацію даного заходу, а правоохоронці наголосили, що двері міліції завжди відкриті для всіх громадян, які потребують поради чи допомоги.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львова і ...
Наступна новина: Борис Клімчук: Людина ...

КОМЕНТАРІ