В Закарпатській області мукачівська студентка за крадені від інваліда гроші купила собі чоботи та ласощі…

В Закарпатській області мукачівська студентка за крадені від інваліда гроші купила собі чоботи та ласощі…

16.10.13 08:52 0 901
17-річна студентка одного з мукачівських ліцеїв, завітавши в гості до свого знайомого, викрала від нього банківську картку, з якої зняла готівку в сумі тисяча гривень. За вчинене злодійкуватій дівиці загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.

Півроку тому 42-річний мукачівець познайомився з 17-літньою жителькою Мукачівського району, студенткою мукачівського ліцею. Чоловік інвалід і живе самотньо, тож дівча час від часу заходило до нього в гості. Та «дружні» стосунки зіпсував випадок, коли молода дівчина спокусилась на чуже і вирішила обікрасти свого знайомого…

Потерпілий тримав у кімнаті, у вазі на столі свою банківську картку з пін-кодом до неї. Коли виникала необхідність, чоловік брав картку навіть при сторонніх особах. Тому хто саме міг викрасти пенсійну пластикову картку і зняти з неї гроші в сумі одна тисяча гривень, він і не здогадувався. Проте за кілька днів працівники кримінальної міліції у справах дітей вийшли на слід зловмисниці. Нею виявилась згадана 17-літня ліцеїстка. Дівчина зізналася правоохоронцям, що їй бракує грошей, тому й пішла на злочин. За крадену тисячу гривень дівиця купила собі чоботи та ласощі.

Слідчими Мукачівського міського відділу міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). По факту крадіжки тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ