На Хмельниччині розпочато інтернет-голосування за кращий дитячий малюнок про діяльність Державної служби охорони

На Хмельниччині розпочато інтернет-голосування за кращий дитячий малюнок про діяльність Державної служби охорони

16.10.13 08:04 0 1119
На офіційному веб-сайті ДСО (www.dso.gov.ua) розпочато он-лайн голосування за найкращий дитячий малюнок про діяльність Державної служби охорони. З-поміж учасників — троє юних хмельничан, які, наразі, лідирують у рейтингу.

Конкурс дитячої творчості на кращий малюнок про діяльність ДСО було організовано з метою популяризації професії міліціонера охорони, формування позитивної думки громадян про стражів правопорядку, а також із нагоди відзначення 61-ї річниці створення Державної служби охорони.

До участі у конкурсі долучилося чимало школярів. За умовами творчого змагання, до 24 вересня кожен бажаючий учень мав змогу намалювати необмежену кількість робіт про діяльність ДСО та надіслати до Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області.

Учасників виявилось багато, ще більше малюнків, адже дехто надсилав на конкурс по кілька робіт, що не заборонялося умовами.

До 61-ї річниці створення міліції охорони серед 84 робіт буде визначено переможців та призерів конкурсу, яких нагородять грошовими преміями. Кращі малюнки увійдуть до тематичного видання.

Зараз на офіційному веб-сайті ДСО проходить Інтернет-голосування. Кожен користувач «мережі» може віддати свій голос за художню роботу, яка найбільше сподобалася. Серед конкурсантів — троє юних хмельницьких школярів (Валерій Чабан, учень СЗОШ № 19, Світлана Нікуліна, яка навчається у школі № 12 та Юля Дацишина — учениця ЗОШ № 25), які, наразі, лідирують у голосуванні. Але все може змінитися в будь-який момент. Часу для он-лайн підтримки вдосталь. Автора творчої роботи, котра набере найбільше голосів, буде визначено напередодні Дня міліції України, який відзначається 20 грудня.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ