В Івано-Франківській області курсанти відвідали вихованців Містечка милосердя Святого Миколая (.)

В Івано-Франківській області курсанти відвідали вихованців Містечка милосердя Святого Миколая (.)

16.10.13 09:54 0 963
Майбутні дільничні інспектори міліції – курсанти Прикарпатського факультету Львівського державного університету внутрішніх справ завітали до Містечка милосердя Святого Миколая, що в Івано-Франківську.

Сімнадцять курсантів 41-го взводу прийшли з гостинцями до дітей, які потребують уваги та опіки дорослих. У Містечку милосердя Святого Миколая під наглядом настоятелів виховується близько п’ятдесяти дітей зі складною долею.

Атмосфера, що панувала під час зустрічі курсантів і дітлахів, була радісною, скрізь лунав сміх. Відчувалося – вихованці дитячого закладу у захваті від спілкування з майбутніми правоохоронцями. Допитлива малеча задала безліч питань на кшталт: «що означає літера «К» на ваших піджаках?», «що за значки на ваших шапках?» Утім не обійшлося без дитячих вихвалянь, малюки розповіли, що знають, для чого існує міліція: «Міліція для того, щоб захищати людей та затримувати злочинців».

Доцент кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки кандидат історичних наук, капітан міліції Ігор Гнип каже, що такі заходи проводяться для майбутніх дільничних інспекторів не лише з благодійною місією, а й щоб набути досвіду спілкування з різними верствами населення, із дітьми також.

Настоятелі Містечка милосердя Святого Миколая таким відвідинам курсантів міліцейського факультету раді. Кажуть, що заклад робить усе можливе для того, аби діти мали змогу відчути увагу дорослих та домашній затишок. Утім дуже багато залежить від людей, які сюди приходять та допомагають, за що їм тут безмежно вдячні.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Борис Клімчук: Людина ...
Наступна новина: Львівський театр ім. Ю. ...

КОМЕНТАРІ