У Львівській ОДА відбулася презентація Першого громадського Інтернет – телебачення Львівщини «Разом ТV»

У Львівській ОДА відбулася презентація Першого громадського Інтернет – телебачення Львівщини «Разом ТV»

16.10.13 10:25 0 1077
15 жовтня в облдержадміністрації відбулася презентація Першого громадського Інтернет – телебачення Львівщини «Разом ТV».

Президент Інтернет – телебачення Володимир Маліновський розповів, що метою цього проекту є створення позитивного телебачення, яке б надавало можливість кожному мешканцю Львівщини долучитись до створення новин.

«Особливо важливо, що завдяки телеканалу можна буде побачити трансляції сесій обласної, районних і міських рад, а також різноманітних заходів, які відбуваються в стінах органів влади на місцях. Трансляцію забезпечують студії, які уже працюють у Львові та Червонограді, планується відкриття 28 кореспондентських пунктів в населених пунктах області. Усі працівники телебачення працюють на громадських засадах, і є членами Громадської організації «Разом», яка створена у 2006 році і має осередки в усіх районних центрах області», – сказав В. Маліновський.

Водночас генеральний директор телеканалу Іван Федусь, презентуючи меню інтернет-телебачення додав, що уже на сайті «Разом ТV» створена можливість проведення відеоконференцій та висвітлення новин безпосередньо з місця подій.

Також на сайті розміщено банер «Народна трибуна» з гаслом «Думка громади має значення». В планах організаторів інтернет-телебачення створення радіостанції та громадського прес-центру.

Підсумовуючи презентацію, директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Дмитро Посипанко зазначив, що обласна адміністрація вітає усі ініціативи громадськості, які скеровані на розвиток громадянського суспільства.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ