Львівщина: в ОДА обговорили стан підготовки дорожнього господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років

Львівщина: в ОДА обговорили стан підготовки дорожнього господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років

16.10.13 08:16 0 761
15 жовтня, за участю першого заступника голови ОДА Богдана Матолича та заступника голови ОДА Сергія Василенка відбулася нарада з питань підготовки дорожнього господарства Львівської області до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Під час наради обговорили стан підготовки дорожнього господарства Львівської області до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років та готовність до взаємодії організацій, установ, підприємств, структурних підрозділів обласної державної адміністрації в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

На нараді Богдан Матолич наголосив на необхідності відпрацювання чіткої стратегії дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та у осінньо-зимовий період.

На його думку за кожною дорогою повинна бути закріплена конкретна одиниця техніки. Також важливу роль відіграє вчасна та достовірна поінформованість усіх структур. Окрім цього Богдан Матолич відзначив, що для недопущення надзвичайних ситуацій під час сильних снігопадів повинно бути налагоджено взаємодію організацій, установ, підприємств та структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

Своєю чергою Сергій Василенко звернув увагу на те, що Львівська область має свої особливості, адже це специфічний регіон із своєю географією, це і транзитна територія, і гірські регіони.

За результатами наради для перевірки стану готовності до зимового періоду Служби автомобільних доріг у Львівській області та ДП «Львівський облавтодор» департамент цивільного захисту населення Львівської ОДА проведе так звані «навчання без попередження», під час яких перевірять реальний стан готовності техніки та персоналу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: 100 млн грн ...
Наступна новина: Еменіке не знає про інтерес ...

КОМЕНТАРІ