У Львівській області сергій Василенко запалив символічний факел в знак завершення газифікації с. Бутини Сокальського району

У Львівській області сергій Василенко запалив символічний факел в знак завершення газифікації с. Бутини Сокальського району

16.10.13 08:00 0 967
15 жовтня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко взяв участь в урочистостях з нагоди завершення газифікації с. Бутини Сокальського району Львівщини, а саме завершення будівництва підвідного газопроводу високого тиску до села та розподільних газопроводів середнього тиску.

«ми символічно запалюємо факел, який засвідчує, що від тепер у с. Бутини до кожної домівки буде подаватись блакитне паливо, аби усі мешканці села та їхні діти жили в теплі та комфорті. Ми прагнемо уникнути розбіжностей між різними верствами населення та дбаємо про найбільш незахищених. Саме тому Президент України завжди у своїх виступах декларує рівність між усіма мешканцями країни, незалежно чи це село, чи місто. Виконуючи завдання, які перед нам ставить Глава держави, ми, насамперед, прагнемо забезпечити усім нашим громадянам достойний рівень добробуту та комфорту. Газифікація населених пунктів Львівщини – це не легкий процес, однак ми наполегливо працюємо у цьому напрямку», – сказав Сергій Василенко.

Зазначимо, Львівська область одна із найбільш газифікованих областей України – у 74% населених пунктів подається газ. Із 106 сіл Сокальського району 72 уже газифіковано.

Також Сергій Василенко привітав мешканців села з цією важливою подією від імені голови ОДА Віктора Шемчука та побажав їм міцного здоров’я, тепла та затишку в родині.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/robochi-pojizdky?album=3&gallery=131

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ