Чернігівська область: місцева влада та служби реагування відпрацьовують заходи ефективної взаємодії на випадок виникнення НС у осінньо-зимовий період

Чернігівська область: місцева влада та служби реагування відпрацьовують заходи ефективної взаємодії на випадок виникнення НС у осінньо-зимовий період

16.10.13 08:31 0 1015
15 жовтня на Чернігівщині, враховуючи завдання Уряду та досвід минулої зими, місцева влада за участю пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС, аварійних та комунальних служб провела в обласному центрі та ряді районів області штабні тренування щодо забезпечення оперативного реагування та ефективної взаємодії в разі виникнення надзвичайних ситуацій у осінньо-зимовий період.

В ході цього відпрацьовано ввідні задачі з ліквідації різних аварійних ситуацій на об‘єктах тепло-, газо-, водопостачання, в житловому секторі, медичних і освітніх закладах тощо.

Крім того, у Чернігові відбулася робоча нарада за участю керівництва Служби автомобільних доріг, Управлінь ДСНС, ДАІ УМВС, Укртрансінспекції, ДП "Чернігівавтотранссервіс", прикордонного загону та філій ДП "Чернігівській облавтодор". В порядку денному розглянуто питання взаємодії служб при порушенні автомобільного руху і транспортного сполучення між населеними пунктами.

Під час наради заступник начальника Управління ДСНС Володимир Куц повідомив, що рятувальники завершують підготовку автомобілів підвищеної прохідності, спецтехніки, пересувних електростанцій та пунктів обігріву для надання допомоги людям в разі виникнення складних погодних умов. У місцях можливого утворення заторів на дорогах державного й обласного значення передбачено чергування рятувальників, техніки підвищеної прохідності, груп оперативного реагування та пунктів обігріву. Також останні будуть розгортатися і в населених пунктах у випадку сильних морозів.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україні на модернізацію ...
Наступна новина: Проблем з видачею ...

КОМЕНТАРІ