Потрібно оцінити об’єкти у Тернополі та області

Потрібно оцінити об’єкти у Тернополі та області

16.10.13 08:51 0 798
П’ять об’єктів державного майна у Тернополі й області потрібно оцінити, щоб визначити їх ринкову вартість для подальшого розрахунку орендної плати.

Два із них розміщені у будинку, що на майдані Перемоги, 3 у Тернополі. Це частина нежитлового приміщення першого поверху будівлі навчального корпусу № 3 (вестибюль) площею 1,0 кв.м та частина нежитлового приміщення першого поверху будівлі навчального корпусу № 2 (коридор) площею 1,0 кв.м. Обидва перебувають на балансі Тернопільського національного економічного університету. Ще один тернопільський об’єкт – частина коридору першого поверху площею 5,5 кв.м в адмінбудинку на вул. Білецькій, 1, що перебуває на балансі Головного управління Міндоходів у Тернопільській області.

Оцінки також потребує частина нежитлового приміщення (кімната) площею 14,6 кв.м адміністративного будинку, що на вул. С. Наливайка,4 у Теребовлі. П’ятий об’єкт знаходиться на вул. С. Бандери,19а у Борщеві. Це вбудовані нежитлові підвальні приміщення управління статистики у Борщівському районі загальною площею 74,1 кв.м. Балансоутримувач теребовлянського і борщівського об’єктів – Головне управління статистики у Тернопільській області.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 24 жовтня 2013 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 17 жовтня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 40 (785) за 9 жовтня 2013 року.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Львівщина: першу квартиру ...

КОМЕНТАРІ