В Закарпатській області виноградівські міліціонери відвідали сільську школу

В Закарпатській області виноградівські міліціонери відвідали сільську школу

16.10.13 13:06 0 897
До школи села Пушкіньово завітали з лекцією співробітники відділення кримінальної міліції у справах дітей Виноградівського райвідділу міліції капітан Володимир Савко та лейтенант Василь Потокі.

- Зустрічі такого плану є досить результативними. Діти, спілкуючись напряму з працівниками міліції, збільшують свій кругозір, отримують правову консультацію, а головне - розуміють, що міліціонер - це не лише представник карального органу, але й людина, яка завжди підкаже та допоможе у важку хвилину,- розповів Володимир Савко.

Розповіли правоохоронці дітям і про відповідальність неповнолітніх за скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень, а також про шкоду паління тютюну, вживання алкоголю та наркотиків, порушення громадського порядку.

І це не одноразовий правовиховний захід, такі зустрічі виноградівські міліціонери систематично проводять у навчальних закладах. Без сумніву, проведена робота сприятиме попередженню правопорушень, а можливо вплине на вибір майбутньої професії нинішніх школярів.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Дешам: "Усі думають про ...

КОМЕНТАРІ