В Закарпатській області відеоспостереження допомагає в розкритті й профілактиці злочинів

В Закарпатській області відеоспостереження допомагає в розкритті й профілактиці злочинів

16.10.13 13:11 0 1009
Тому міліція за те, аби камери спостереження встановлювали в населених пунктах краю, зокрема в селах Ужгородського району.

Нещодавно в Ужгородській районній державній адміністрації відбулася розширена нарада, в роботі якої взяв участь заступник начальника райвідділу міліції підполковник Микола Кучірка.

Серед іншого, вона була присвячена й питанням створення громадських формувань. Як результат, деякі голови сільських рад району виявили бажання створити на своїх територіях громадські формування з охорони громадського порядку та державного кордону.

Одними з перших відгукнулася Середнянщина. Заступник голови Середнянської селищної ради Віталій Плеша готовий до тісної співпраці з правоохоронними органами. У Середньому завдяки голові селищної ради Емеріху Крицькому вже встановлено три відеокамери з метою своєчасного реагування на кримінальні правопорушення та події, розкриття злочинів «по горячих слідам».

Як наголосив Микола Кучірка, камери відеоспостереження попереджують скоєння протиправних діянь. Можливо, пильне око камери заставить замислитись над своїми діями правопорушників та відверне їх від злочину, сподівається правоохоронець .

Катерина Рокітянська

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ