Ужгородський кавалер украв гроші від мукачівки, котра виграла їх у лотерею

Ужгородський кавалер украв гроші від мукачівки, котра виграла їх у лотерею

16.10.13 13:16 0 870
У тому, що заводити знайомства з незнайомими людьми не варто, переконалася днями 34-річна мукачівка. Жінка через власну необачність стала жертвою злодійкуватого раніше судимого ужгородця.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулася мукачівка. Жінка повідомила правоохоронцям, що з її сумочки викрали кошти. Потерпіла розповіла, що того вечора вона виграла гроші в сумі 3000 гривень в державній лотереї, тож її радості не було меж. В ту хвилину до неї підійшов незнайомець, який привітав її з виграшем і запропонував жінці познайомитися і відсвяткувати цю подію, на що мукачівка, не вагаючись, погодилася…

Вони пішли до місцевого кафе, пізніше до них приєдналися його друзі. Компанія весело відпочивала. Згодом жінка відійшла на хвильку від столика в туалет, залишивши сумочку. Цим і скористався злодійкуватий чоловік, який швиденько викрав з сумки “щасливі” гроші. Коли жінка повернулася, то чоловік сказав, що йому терміново потрібно йти у справах. Уже після цього потерпіла заглянула до сумки й виявила відсутність грошей.

У скоєнні крадіжки мукачівка відразу запідозрила свого нового знайомого ужгородця, вона детально описала правоохоронцям його прикмети. Невдовзі розшуковики Олег Смирнов та Ярослав Мартин встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний житель обласного центру Іван, раніше неодноразово судимий. Чолов′яга нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння аналогічного злочину. Каже, що ніде не працює, а піти на крадіжку його штовхнула відсутність постійного заробітку.

Злодій уже відшкодував збитки потерпілій, проте це аж ніяк не звільняє його від кримінальної відповідальності. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань й розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зазначив перший заступник начальника мукачівської міліції-начальник слідчого відділення Михайло Петрище.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Львівській ОДА комісійно ...

КОМЕНТАРІ