Віктору Шемчуку та Львівському державному коледжу декоративного та ужиткового мистецтва ім. Івана Труша висловили подяку за співпрацю

Віктору Шемчуку та Львівському державному коледжу декоративного та ужиткового мистецтва ім. Івана Труша висловили подяку за співпрацю

16.10.13 13:21 0 848
Керівництво Музею історії м. Дніпродзержинська висловило подяку голові обласної державної адміністрації Віктору Шемчуку та колективу Львівського державного коледжу декоративного та ужиткового мистецтва ім. Івана Труша за мистецьку співпрацю та високу професійну підготовку фахівців за спеціальністю «Образотворче мистецтво».

Співпраця між цими закладами культури продовжується останніх трьох років. Саме студенти Львівського державного коледжу декоративного та ужиткового мистецтва ім. Івана Труша здійснюють художнє відтворення народної картини «Козак Мамай». На створено понад двадцять робіт, які відзначаються спорідненою з оригіналом стилістикою, максимально точною передачею образу, відчуттям епохи.

Роботи юних митців займуть вагоме місце в Музеї образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Козак Мамай», над концепцією якого працює колектив Музею історії м. Дніпродзержинська.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фоменко: "Будемо ...
Наступна новина: У Тернополі відбулася ...

КОМЕНТАРІ