У Рівненській області до позбавлення волі строком на 5 років і 10 місяців засуджено злодія, який вчинив крадіжки повторно

У Рівненській області до позбавлення волі строком на 5 років і 10 місяців засуджено злодія, який вчинив крадіжки повторно

16.10.13 13:20 0 928
Жителька обласного центру Марина на прохання знайомої дозволила переночувати Володимиру - чоловікові років 30-ти. Жінки не відмовила ще й тому, що той пообіцяв заплатити за ночівлю. Крадіжку речей та грошей виявила невістка Марини. Недорахувалася коштів і її свекруха, з будинку також зникли й інші речі.

— У ході досудового розслідування стало відомо, що чоловік не вперше притягується до кримінальної відповідальності. У 2002 році Острозький районний суд за грабіж та крадіжки позбавив його волі на рік і шість місяців. У тому ж році Рівненський районний суд проголосив вирок, згідно з яким він за численні крадіжки отримав ще три роки ув’язнення. Стільки ж за крадіжки, вчиненні повторно, призначив йому Рівненський міськсуд. П’ять з половиною років отримав Володимир у Рівненському міському суді за заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчинені крадіжки та грабежі, поєднані з проникненням у житло. Не встиг чоловік звільнитися з в’язниці, як знову потрапив у поле зору Феміди. За заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчинені крадіжки та незаконне поводження зі зброєю Гощанським районним судом Володимир засуджений ще до шести років позбавлення волі. Звільнившись, чоловік вчинив рецидив, обікравши приватний будинок у Рівному, в якому мешкають дві сім’ї, — розповіла державний обвинувач Ірина Карпюк, старший прокурор прокуратури м.Рівне. — Спершу Володимир обікрав ту частину будинку, де проживає 46-річна Марина, наступного дня дібрався до кімнат, які займає її син, невістка і внук. Чоловік зірвав з дверей кімнати молодого подружжя навісний замок, аби потрапити всередину. Власницю будинку він обікрав, доки та спала. З помешкання чоловік виніс 200 гривень, одяг, магнітофон, мобільний, годинник. Родина зазнала збитків на 1 200 гривень.

Нещодавно в Рівненському міському суді проголошено вирок у цьому кримінальному провадженні. Володимира визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). Чоловік у в’язниці проведе п’ять років і десять місяців.

Прес-служба прокуратури м.Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Фоменко: "Будемо ...

КОМЕНТАРІ