Команда міліції Рівненщини виборола кубок по міні-футболу серед поліцейських світу

Команда міліції Рівненщини виборола кубок по міні-футболу серед поліцейських світу

16.10.13 13:30 0 876
Рівненські правоохоронці вибороли п’яту сходинку спортивних змагань у нідерландському місті Айберген. У світовій першості взяла участь вісімдесят одна команда із п’ятдесяти країн світу.

Змагання відбувалися із 07 по 11 жовтня серед правоохоронців віком понад 35 років. Учасники змагань були розподілені на 9 груп по 9 команд у кожній.

У груповому турнірі рівненські спортсмени здолали суперників з Італії, Угорщини, Іспанії, Франції, Румунії, Німеччини, Англії та розійшлися нічийним результатом з футболістами з Праги (Чехія). Набравши 22 очки, наші земляки впевнено вибороли перше місце у своїй групі. Рівняни рішуче долали своїх суперників, проте в 1/4 турніру поступилися у серії післяматчевих пенальті своїм колегам із Санкт-Петербургу. За підсумками турніру команда УМВС України в Рівненській області виборола почесне п’яте місце.

На відеоселекторній нараді начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко привітав учасників команди та побажав їм нових спортивних досягнень.

Олена Дудко,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ