На Тернопільщині меморандум про співпрацю підписали управління міліції, ветеранська та профспілкова організації

На Тернопільщині меморандум про співпрацю підписали управління міліції, ветеранська та профспілкова організації

16.10.13 13:33 0 771
Лейтмотивом наради, що проходила в обласному управлінні міліції, стало питання співпраці органів та підрозділів внутрішніх справ з громадськими організаціями, які діють при управліннях.

Ініційовану на найвищому міністерському рівні взаємодію у таких важливих питаннях як забезпечення громадського порядку, протистояння злочинності, підтримали і тернопільські правоохоронці – на зібранні, у якому взяли участь керівники управління та райвідділів, представники ветеранських організацій та профспілок, підписали меморандум про співпрацю.

Зі слів начальника УМВС України в Тернопільській області Віктора Сака, досвіду та вмінь, які пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ можуть передати молодому поколінню правоохоронців, в жодних підручниках не знайдеш. А молоді інколи так бракує мудрої поради, професійної підказки, наставницької науки.

Колишні міліціонери із задоволенням підтримали пропозицію взаємної співпраці, адже до вболівають за роботу свого відомства.

У підписаному меморандумі цілий комплекс проблемних питань, над якими відтепер колишні й теперішні міліціонери працюватимуть разом. Це і моніторинг дотримання прав і свобод людини в діяльності органів внутрішніх справ, і вивчення громадської думки про роботу міліції, і участь у заходах з формування позитивного іміджу. Важливим пунктом стало також комплектування оперативних та інших підрозділів через повернення на службу в ОВС пенсіонерів, котрі за віком, фізичними та моральними якостями, набутим досвідом здатні вирішувати завдання боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку.

Аби вирішувати деякі соціальні потреби колишніх співробітників міліції, третьою стороною у підписанні меморандуму стала профспілкова організація. ЇЇ керівник Ярослав Романюк запевнив, що тісна співпраця допоможе захищеніше почуватися пенсіонерам.

Після зібрання в обласному управлінні міліції голови районних ветеранських організацій провели виїзну нараду у Тернопільському райвідділі внутрішніх справ.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Москві затримали ...
Наступна новина: Херсонські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ