XXVII З'їзд Всеукраїнського об'єднання «Свобода»

XXVII З'їзд Всеукраїнського об'єднання «Свобода»

16.10.13 12:29 0 1040
Сьогодні, 16 жовтня 2013 року, в Києві відбувається XXVII З'їзд Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Націоналісти зібралися в столичному Будинку художника. На зібрання прибуло 330 делегатів з усіх областей України.

Основним питанням, яке розглянуть на з'їзді, є висунення свободівця Юрія Левченка кандидатом у народні депутати України у 223-му виборчому окрузі (Шевченківський район Києва). Нагадаємо, що результати виборів у п'яти "проблемних" округах, зокрема в столичному 223-му, не було визнано у зв'язку з масштабними фальшуваннями на користь провладних кандидатів-мажоритарників. Зрештою Верховна Рада України ухвалила закон про призначення довиборів до парламенту, які відбудуться 15 грудня 2013 року.

Також на з'їзді буде представлено Уряд національної альтернативи, який створила "Свобода". Його очолить народний депутат України свободівець Олександр Сич.

За перебігом з'їзду стежте на офіційному сайті ВО "Свобода" (www.svoboda.org.ua) та на твіттер-стрічці партії (www.twitter.com/vo_svoboda).

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ