Волинські правоохоронці врятували жінку, котру після ДТП залишили помирати

Волинські правоохоронці врятували жінку, котру після ДТП залишили помирати

17.10.13 08:31 0 927
Міліціонери надали потерпілій першу медичну допомогу та, не чекаючи карети «Швидкої», доставили її у лікарню.

Близько другої години ночі два автобуси з працівниками міліції на чолі із заступником начальника управління – начальником міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Володимиром Поліщуком мчали на допомогу любомльським колегам у пошуку дітей, які пішли до лісу і заблукали.

У Ковельському районі, поблизу села Старі Кошари, побачили у кюветі автомобіль. Відразу зупинилися і викликали медиків. Підійшовши ближче до транспорту, почули крик жінки про допомогу.

Потерпілою виявилася 26-річна жителька смт. Люблинець Ковельського району. Доки правоохоронці – начальник медичної служби військової частини 1141 внутрішніх військ МВС України Олександр Карта і командир взводу спеціальної роти судової міліції «Грифон» УМВС України у Волинській області Роман Хлистік – надавали їй медичну допомогу, жінка розповіла, що трапилося. Керуючи автомобілем «Фольксваген LT-28», вона прямувала додому зі сторони Любомля:

- Назустріч рухалася вантажівка, а прямо переді мною із темряви виїхали два велосипедисти. Вони не мали проблискових маячків, тому побачити їх раніше я просто не могла.

Жінці не залишалося нічого іншого, як з’їхати з дороги відразу за вантажівкою у лівий відносно руху кювет. Таким чином вона уникнула зіткнення із велосипедистами та зустрічним транспортом. З’їхавши у кювет, «Фольксваген LT-28» перекинувся і придушив водія.

– Коли ми підбігли до жінки, у неї була сильна кровотеча, – розповів Олександр Карта. – Тож підняли автомобіль, дістали жінку, надали першу медичну допомогу.

- Оскільки було помітно, що в потерпілої є переломи, ми, не чекаючи катери «Швидкої медичної допомоги», зупинили мікроавтобус, щоби безпечно транспортувати її у лікарню, – повідомив Роман Хлистік.

Жінка й досі не може повірити у те, що і велосипедисти, і водії, котрі стали свідками аварії, покинули її помирати на дорозі. Завдяки оперативності та злагодженості дій працівників міліції 26-річна жителька Ковельського району отримала кваліфіковану медичну допомогу. Тепер, дякуючи волинським міліціонерам, у неї з’явився ще один день народження.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ