В Закарпатській області рятувальники вітали Товариство Червоного Хреста з 95-річчям

В Закарпатській області рятувальники вітали Товариство Червоного Хреста з 95-річчям

17.10.13 08:32 0 962
15 жовтня відбулись урочисті заходи з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України. Привітати із річницею керівництво та працівників Закарпатської організації Товариства Червоного Хреста прийшли заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, директор Департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола та заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Андрій Сікора.

«Не один рік плідної співпраці об'єднує Управління ДСНС України у області та Закарпатську організацію Товариства Червоного Хреста. Адже під час виникнення різного роду катастроф, аварій та інших стихійних лих, саме вони, працівники Червоного Хреста, разом з рятувальниками приходять на допомогу людям. Свідченням тому паводкові ситуації у 2010 році на Закарпатті, коли Товариство надало значну допомогу постраждалим. Також досить важливою є роль Товариства в навчанні населення навичкам першої медичної допомоги», - зауважив у своєму вітальному слові Андрій Сікора.

Також представник закарпатських рятувальників вручив голові Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванні Сабо освячену ікону Божої Матері, висловивши слова щирої подяки всім співробітникам Червоного Хреста та побажав їм терпіння, здоров'я, достатку та благополуччя у сім'ях та божого благословення.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: На нідерландського ...

КОМЕНТАРІ