У Львівській області в ОДА обговорили стан введення в експлуатацію об’єктів житлового будівництва

У Львівській області в ОДА обговорили стан введення в експлуатацію об’єктів житлового будівництва

17.10.13 10:39 0 906
16 жовтня, під керівництвом заступника голови Львівської облдержадміністрації Сергія Василенка відбулася нарада щодо введення об’єктів житлового будівництва в експлуатацію за участю забудовників та керівників відповідних структурних підрозділів ОДА.

Під час наради заслухали проблемні питання забудовників щодо введення в експлуатацію об’єктів житлового будівництва та обговорили їхні пропозиції. Також розглянули стан введення в експлуатацію у 2013 році багатоквартирних житлових будинків.

Сергій Василенко запевнив у готовності облдержадміністрації сприяти забудовникам. «Ми зацікавлені в тому, аби допомогти і забудовникам, і людям, які потребують житла. Нам необхідно знати, що потрібно для того, аби об’єкти житлового будівництва вчасно вводились в експлуатацію», – зазначив заступник голови ОДА та закликав учасників наради до конструктивного діалогу.

Окрім цього Сергій Василенко наголосив на важливості введення об’єктів житлового будівництва в експлуатацію згідно вимог до кінця поточного року.

Також забудовникам необхідно завершити усі роботи на об’єктах з високим ступенем будівельної готовності та подати Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області акти чи декларації про готовність об’єктів до експлуатації до кінця 2013 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ