Україна подасть заявку на право проведення Олімпіади у 2022 році

Україна подасть заявку на право проведення Олімпіади у 2022 році

17.10.13 09:35 0 886
Таке рішення ухвалили під час засідання Ради регіонів. Зокрема до заявкового документу на проведення зимової Олімпіади 2022 року попередньо включили Львів, Тисовець Львівської області та Боржаву Закарпатської області.

«Наша держава стоїть на порозі історичного рішення, – за підсумками проведення Ради регіонів зазначив голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук. – Адже Львівська область вкотре отримала шанс для нового розвитку, нових можливостей. Окрім того, що наш край матиме змогу приймати спортивні змагання такого рівня, підготовка до проведення Олімпіади 2022 року несе ще й важливий соціальний характер. Зокрема, для будівництва об’єктів буде залучено чимало місцевих мешканців, а це створить нові робочі місця у регіоні, а також заохотить повернутися на Батьківщину мільйони тих заробітчан, котрі працюють за кордоном», – сказав В.Шемчук.

Варто зазначити, 5 листопада на Генеральній асамблеї НОК України офіційно затвердять заявку України в Міжнародний олімпійський комітет на проведення Олімпіади -2022, а 14 листопада, буде направлено до МОК офіційного листа – декларацію про наміри нашої держави подати заявку на право проведення Зимової Олімпіади -2022. У березні 2014 року в МОК буде поданий заявочний файл і гарантійні листи від НОК і керівництва приймаючих міст.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 17 жовтня оформити та ...

КОМЕНТАРІ