Відбулися навчальні збори із фахівцями ДСНС Львівщини, відповідальними за кадрову роботу

Відбулися навчальні збори із фахівцями ДСНС Львівщини, відповідальними за кадрову роботу

17.10.13 09:13 0 1026
У приміщені Головного управління ДСНС у Львівської області відбулися навчально-методичні збори з фахівцями підпорядкованих підрозділів, відповідальними за кадрову роботу. Збори стосувалися питань вивчення та використання у практичній діяльності положень Кодексу цивільного захисту України та Положення про порядок проходження служби цивільного захисту особами рядового і начальницького складу.

Проводився захід з метою забезпечення якісної роботи фахівців, відповідальних за роботу з персоналом, щодо реалізації вимог вищезазначених нормативних актів та виконання поставлених на навчально-методичних зборах завдань з кадрових питань. Для оцінки рівня знань фахівців ДСНС за напрямом діяльності, представники Головного управління провели тестування учасників зборів.

Основні питання заходу стосувалися організації роботи з реалізації вимог Положення про порядок проходження служби цивільного захисту особами рядового і начальницького складу, а саме: прийняття на службу цивільного захисту, укладення контракту про проходження служби, організаційно-штатної роботи, призначення на посади, а також організації роботи з питань атестування особового складу, формування кадрового резерву, надання відпусток, звільнення із служби, підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників.

Крім того, із учасникам провели лекцію щодо дотримання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 17 жовтня у ...
Наступна новина: Луцьк: підприємство «Візор» ...

КОМЕНТАРІ