Львівщина: богдан Матолич зобов’язав комунальні підприємства-боржники області строго дотримуватися графіків погашення заборгованості з виплати заробітної плати

Львівщина: богдан Матолич зобов’язав комунальні підприємства-боржники області строго дотримуватися графіків погашення заборгованості з виплати заробітної плати

17.10.13 09:57 0 861
16 жовтня відбулося чергове засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням першого заступника голови ОДА Богдана Матолича.

На початку засідання Богдан Матолич охарактеризував стан погашення заборгованості з виплати зарплати на комунальних підприємствах області. Особливу увагу він звернув на підприємства, які станом на початок жовтня не виконують уточнені графіки наявних боргів із виплати заробітної плати. Зокрема, це КП «Еко-місто» Бориславської міської ради, КП Спортивно-оздоровчий комплекс «Нафтовик» (м. Борислав), Стрийський міський комбінат комунальних підприємств та КП «Журавножитлосервіс» (Жидачівський район).

Під час засідання члени комісії заслухали керівників комунальних підприємств області, які станом на 1 жовтня 2013 року допустили збільшення наявних боргів та їх утворення – міський комбінат комунальних підприємств м. Стрия, КП «Бориславводоканал», КП «Галсільліс» (Буський район), КП «Кам’янкаводоканал», Комбінату комунальних підприємств м. Борислава, КП «Журавножитлосервіс» (Жидачівський район),КП профілактичної дезінфекції (м. Львів).

Зокрема, керівник обласного КП профілактичної дезінфекції проінформував членів комісії про те, що станом на повністю погашена заборгована заробітна плата підприємства за серпень поточного року.

За підсумками наради Богдан Матолич доручив територіальній державній інспекції з питань праці у Львівській області та органам прокуратури здійснити перевірку фінансової діяльності КП «Бориславводоканал».

Також перший заступник голови ОДА зобов’язав голів РДА та міст обласного значення провести позачергові засідання, на яких заслухати керівників проблемних підприємств-боржників.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ