У Львівській області за сприяння депутатів-свободівців жителям п'ятьох багатоповерхівок в Дулібах відновлять водопостачання

У Львівській області за сприяння депутатів-свободівців жителям п'ятьох багатоповерхівок в Дулібах відновлять водопостачання

17.10.13 09:24 0 964
За сприяння депутатів Стрийської районної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", зокрема голови фракції Мар'яна Берездецького у п'ятьох багатоквартирних будинках в селищі Дуліби відновлять водопостачання. Перед цим два тижні люди залишалися без води.

Жителі будинків звернулися до депутатів-свободівців зі скаргою на те, що їм відімкнули водопостачання. І проблема в тім, що ці будинки залежні від заводу "Галенергобудпром", із яким спільно користуються водонапірною вежею. Як з'ясувалося, сталася технічна поломка в системі, але керівництво заводу не зважало на скарги жителів про відсутність води і не поспішало ліквідувати несправність.

Тільки після втручання депутатів від ВО "Свобода" дирекція взяла на себе відповідальність провести ремонт і якнайшвидше відновити водопостачання мешканцям. Депутати пообіцяли громаді контролювати вирішення цієї ситуації та надавати дулібівцям юридичну підтримку.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ