Юрій Михальчишин привітав ветеранів Української Повстанської Армії з 71-ю річницею створення Армії Нескорених

Юрій Михальчишин привітав ветеранів Української Повстанської Армії з 71-ю річницею створення Армії Нескорених

17.10.13 09:04 0 1128
15 жовтня 2013 року народний депутат України свободівець Юрій Михальчишин спільно з депутатами Львівської міської ради та активістами Всеукраїнського об'єднання "Свобода" привітав українських повстанців, які проживають у Львові, з 71-ю річницею створення Української Повстанської Армії.

Депутати Львівської міської ради від ВО "Свобода" та активісти партії відвідали кожного з ветеранів УПА, які проживають у Львові, висловили слова вдячности за їхню самопожертву, побажали міцного здоров'я та подарували невеличкі презенти. Окрім цього, активісти ВО "Свобода" розповсюдили серед борців за волю України листівки від Юрія Михальчишина з таким змістом:

"Шановані бійці Армії Нескорених!

Ви стали поперек шляху двох найстрашніших антилюдських режимів в світовій історії. Попри здавалося б їхню непереможність, неймовірну потугу та міць в сухому залишку від них залишилася згадка в минулому часі. Ваша ж ідея, Ваш чин триває. Він з маленького зернятка проріс у національне відродження та державність України. Проте нині під українським національним стягом, славнем та Володимировим тризубом твориться новий голодомор, найстрашніший із геноцидів – духовний. В українського народу намагаються забрати віковічні цінности: українську мову, історію, культуру та традиції. Після цього залишаються витвори мистецтва, пам'ятки архітектури, мертві мови та кілька слів про носіїв цієї цивілізації в світовій історії. Творить його режим внутрішньої окупації: колишні комуністичні партійні діячі, кагебісти і комсомольська верхівка, різного роду зайди і покручі, які пограбували народ, захопили матеріяльні цінности та посягають на наші святині.

Але найтемніша ніч – перед світанком. Ми, націоналісти, приймаємо від Вас естафету. В ім'я нової звитяги знову гордо замайорить червоно-чорний прапор – стяг крови та українського чорнозему. Не буде більше зупинок за крок до мети, не буде більше компромісів та Меморандумів із катами та зрадниками. Ми переходимо Рубікон, а за ним оновлена Українська національна держава. Боротьба триває і перемога буде за нами!".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Луцьку у приватних ...
Наступна новина: Тернопілля: допоможіть у ...

КОМЕНТАРІ