В Чернігівській області внаслідок розгерметизації ампули з невідомою речовиною постраждали двоє учнів

В Чернігівській області внаслідок розгерметизації ампули з невідомою речовиною постраждали двоє учнів

17.10.13 08:38 0 879
16 жовтня о 10:30 у Прилуках до служби 101 надійшло повідомлення від керівництва загальноосвітньої школи с. Линовиця про те, що в даному навчальному закладі внаслідок розгерметизації ампули з невідомою речовиною постраждали двоє учнів. Через 12 хвилин на місце події прибув з Прилук пожежно-рятувальний підрозділ. На цей час вчителі вже вивели зі школи на вулицю всіх учнів та повідкривати вікна в класах і коридорах для провітрювання закладу, а двох постраждалих дітей забрали лікарі швидкої медичної допомоги. Рятувальники зайшли в школу, щоб переконатися, що в будівлі нікого не залишилося. В ході обстеження приміщень вони знайшли у коридорі на ІІІ поверсі скляну ампулу, яка була розгерметизована й не мала ніяких написів або позначок.

За попередніми даними встановлено, що однин з дев’ятикласників невідомо звідки взяв ампулу, поклав її у кишеню штанів, а коли після 2-го уроку о 10:20 йшов коридором школи, то ампула тріснула. Внаслідок витікання з її рідини, хлопець отримав опік ноги, а семикласниця, яка проходила поруч, отруїлася парами. Зараз ці обидві дитини знаходяться у Прилуцькій центральній районній лікарні. Стан їх здоров’я задовільний. Інші учні школи та вчителі не постраждали.

На місці події також працюють працівники міліції та санепідемстанції. Як до рук дитини потрапила ампула та її вміст з’ясовує слідство.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві вирішується ...
Наступна новина: У Рахунковій палаті кажуть, ...

КОМЕНТАРІ